Verificare centrala termica in Timisoara

O verificare centrala termica, periodica (pe raza localitatii Timisoara si a localitatilor invecinate), se efectueaza la solicitarea proprietarului. Atunci cand proprietarul considera necesar, nu trebuie sa se depaseasca maximul de 2 ani, pentru reautorizarea functionarii echipamentului.

Nerespectarea legislatiei in vigoare privind utilizarea centralelor termice fara Verificare Tehnica Periodica de o firma autorizata ISCIR, duce la decuplarea de la reteaua de combustibil gazos si la o amenda cuprinsa intre 2.000 si 25.000 lei.

Responsabili pentru efectuarea la timp a verificarii tehnice periodice obligatorii sunt proprietarii, posesorii de centrale termice.

Pentru a te asigura că realizezi serviciile tehnice obligatorii în timp util fii atent la informările pe care ți le transmitem sau reţine că:

  • verificarea periodică a instalaţiei de gaz şi a centralei termice se realizează la maximul 2 ani sau la cerere;
  • revizia periodică a instalaţiei de gaz se realizează la maximum 10 ani, dacă nu a mai fost folosită de peste 6 luni, după orice eveniment care ar fi putut afecta instalaţia sau la cerere.

In conformitate cu Legea nr. 64/ 21.03.2008, la momentul verificarii, va confirmam ca detinem o autorizatia de functionare initiala sau reautorizare, ca luam masurile necesare pentru siguranta caminului dvs. si ca echipamentul este adecvat pentru asemenea interventie.

În ziua stabilită, echipa tehnică va face verificarea sau revizia tehnică la locatia indicata de catre client. Acestea sunt obligatorii şi sunt în responsabilitatea ta conform Ordinului A.N.R.E nr. 179/2015.

Efectuarea reviziilor, reparatiilor si intretinerii se vor realiza in judetul Timis (Timisoara, Lugoj, Deta, Dumbravita, Mosnita, Buzias Sanandrei, Recas, etc). Se va realiza conform instructiunilor tehnice ale fiecarei centrale termice, instructiuni recomandate de producator.

Verificare centrala obligatorie Timisoara

Centrala termica nu e o jucarie.

Apeleaza-ne pentru o verificare centrala termica sau pentru o reparatie!

RAZVAN HURMUZ

inginer diplomat

Personal calificat cu experienta si autorizat ISCIR pentru verificari tehnica centrala termice pana in 400kW.